Som el que fem

L'equip Fundació Barça

Abelix

Abel Bau. Porter, 25 anys, Barcelona. Porta jugant a futbol des dels 6 anys. La seva agilitat sota la porteria serà una de les claus perquè l'equip no encaixi gols.

Ginestar

Cristian Ginestar. Porter, 25 anys, El Prat de Llobregat. Porta jugant a futbol des dels 6 anys. La seva agilitat sota la porteria serà una de les claus perquè l'equip no encaixi gols.

Sergi

Sergi Rodriguez. Porter, 25 anys, Barcelona. Porta jugant a futbol des dels 6 anys. La seva agilitat sota la porteria serà una de les claus perquè l'equip no encaixi gols.

Ángel

Ángel Guillorme. Defensa, 28 anys, Granollers. Eix central de la defensa i capità de l'equip. Expert en el joc aeri tant en l'àrea pròpia com la rival.

Cutillas

Marc Cutillas. Lliure, 22 anys, Sant Cugat. Eix central de la defensa i capità de l'equip. Expert en el joc aeri tant en l'àrea pròpia com la rival.

AA Alvarez

Adrià Alonso. Lateral, 24 anys, Barcelona. La seva velocitat amb i sense pilota ofereix a l'equip una sortida ràpida i segura per la banda.

Pablo

Pablo Sánchez. Lateral, 23 anys, Sant Vicens de Castellet. La seva velocitat amb i sense pilota ofereix a l'equip una sortida ràpida i segura per la banda.

Vladi

Vladimir Alert. Lateral, 22 anys, Manresa. La seva velocitat amb i sense pilota ofereix a l'equip una sortida ràpida i segura per la banda.

Montse

Montserat Durà. Migcampista, 34 anys, Barcelona. Joc de control. Encarregada de distribuïr el joc i tirar la pilota endavant. Gran percepció de l'espai.

Miquel

Miquel Chavarría. Migcampista, 24 anys, Barcelona. Joc de control. Encarregat de distribuïr el joc i tirar la pilota endavant. Gran percepció de l'espai.

Pol

Pol Montía. Migcampista, 22 anys, Barcelona. Joc de control. Encarregat de distribuïr el joc i tirar la pilota endavant. Gran percepció de l'espai.

Dani

Daniel Rodríguez. Migcampista, 30 anys, Badalona. Joc de control. Encarregat de distribuïr el joc i tirar la pilota endavant. Gran percepció de l'espai.

Jenny

Jenifer Cabanillas, Migcampista, 19 anys, Sant Fruitós de Bages. Joc de control. Encarregada de distribuïr el joc i tirar la pilota endavant. Gran percepció de l'espai.